2009. november 24., kedd

Egerészölyvek

A mai nap először próbálkoztunk egerészölyvre "vadászni", több-kevesebb sikerrel. Azért tapasztalat szerzésnek nagyon jó volt. Betegség miatt sajnos nem maradtunk sokáig, mégis pár képet azért sikerült lőni róluk.



Csatlakozom Gustóhoz,legközelebb jobbakat lövünk,talán... :-)

6 megjegyzés:

Fejes Csaba írta...

:) Összejötta vadászat? de mi az a több kevesebb sikerrel,mint látom egész jól feszít a tollas.. Én meg elaludtam,nem volt petárdázás.. :P heheheheeee... Lehet kicsit tovább maradtok akkor még napfény is jutott volna oda. :) mivel dél körül felvillatotta magát.. :)

Guszty írta...

A "több-kevesebb siker" azt akarja jelenteni, hogy a hosszú záridők miatt nagyon sok lett a bemozdult kép. Ezek a képek is 1/8-cal, f5.6-tal készültek úgy, hogy még a 2-szerezőt sem használtam (csak próba jelleggel, de azok mind bemozdultak).
Patec is, még én is lázasak vagyunk, így nem akartunk egész nap a hidegben kint ülni, szóval 9-kor már távoztunk a helyszínről. A termoszok is már lassan kezdtek addigra kiürülni. :)

Fejes Csaba írta...

Értem.. Hát akkor tényleg nem maradtatok sokáig,de szar is betegen ücsörögni a hidegben... :( Na,neo-citran és társai aztán nem lebetegedni!

Unknown írta...

Gusztó!
Mi az a türkiz csík az egerészölyv1.jpg alján?
Grat az ölyekhez mindkettőtöknek!

Guszty írta...

Köszi szépen.
Sajnos az a szemközti kerítésen lévő háló, és picit belelógott a képbe. Alacsonyabbról meg már nem tudtam fotózni.

Patec írta...

Köszi a megjegyzéseket!Minden építőjellegű kritika jól jön!Ha jobban leszek mindenképp hosszabb időt szánunk rá,de azon a reggel teljesen kész voltam...