2010. június 30., szerda

Délutáni madarazás

Mivel Patecra várni, hogy ráérjen, reménytelen, így "kénytelen" voltam nélküle menni fotózni.
Úgy érzem, megérte nem rá várni. :)
Kipróbáltam a délutáni fotózást is, szerintem menni fog máskor is. Szinte csak fürdeni jöttek a madarak, ráadásul olyan fajok, amiket reggel sokkal kisebb eséllyel, vagy egyáltalán nem lehet látni az itató körül.





4 megjegyzés:

Unknown írta...

Meggyűlt a bajom a WB-vel, de megnyugodtam, hogy neked sem sikerült egészen perfektre beállítanod :D. Legjobban talán az énekesrigó tetszik, de hagyhatnál kicsit nagyobb teret mellette. Szerencsétlen cigánycsukot ezekben az délutáni fényekben helyesen kiexponálni szerintem lehetetlen. Nem lett rossz, de gondolom kellett rajta világosítani, azért zajosodhatott be a szeme...

Fejes Csaba írta...

A hajnali lágy fényeknél nincs jobb!!! :)
Ami a madarakat illeti, biztos nem hajnali barátok,ugyhogy ez lesz az ára az erős fényeknek.. :)
Peti,WB? fehér papir,polo, bármi a földre és kész :) ami a ps-t illeti meg megvan a trükkje hogy s mint kell,és nem a csúszkás módszerre gondolok.. :)

Guszty írta...

Ha nekem nem lett tökéletes, attól neked még lehetne az! :)
A szeme pedig szerintem azért lett zajos, mert a cián színt az aberráció miatt lejjebb kellett vennem, és ott nem vettem észre, hogy módosult a szeme színe is... de ezek szerint máshol egész jól sikerült eltüntetni, ha senki sem említette. :)

Guszty írta...

Csabi! A fehér papír sajnos nem tökéletes megoldás, ezért is találták ki a "neutrális szürkét"... na az a lap meg "millijókba" kerül sajnos. :(
De nekem biztos hasznos lenne. :D